Kerkdiensten

Erediensten
De zondagse kerkdiensten beginnen om 9.30 uur en 15.00 uur. De deuren zijn een half uur voor de aanvang van de dienst open.
Hieronder vindt u voor de komende tijd de geplande diensten. In deze diensten gaat onze eigen predikant voor, tenzij anders vermeld staat. Wanneer aangegeven staat, dat er leesdiensten worden gehouden, betekent dit dat onze eigen predikant elders is en dat een ouderling de eredienst vervult door een preek te lezen van een (overleden) predikant uit ons kerkverband. Rouwdiensten worden niet in het hieronder vermelde rooster opgenomen.

 

 

 

 

Geplande kerkdiensten 2017

zondag 17 september 09.30 uur Ds. A. Schot  
zondag 17 september 15.00 uur Ds. A. Schot  
zondag 24 september 09.30 uur Leesdienst  
zondag 24 september 15.00 uur Leesdienst  
zondag 1 oktober 09.30 uur Ds. A. Schot Voorb. H. Avondmaal
zondag 1 oktober 15.00 uur Ds. A. Schot Bed. H. Doop
zondag 8 oktober 09.30 uur Ds. A. Schot Bed. H. Avondmaal
zondag 8 oktober 15.00 uur Ds. A. Schot Nab. H. Avondmaal
woensdag 11 oktober 19.30 uur Ds. B. Labee Evangelisatiedienst

Wilt u alvast meer aankomende kerkdiensten zien staan, klikt u dan op deze link: http://www.kerktijden.nl/

Kerktelefoon
Op verzoek kan er thuis voor (doop)leden, wanneer u niet in de gelegenheid bent via deze link mee te luisteren, tijdelijk een ontvanger geplaatst worden voor het meeluisteren van de kerkdiensten. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De ontvanger is afgesteld op de juiste frequentie om de kerkdiensten te kunnen beluisteren. De ontvanger blijft eigendom van de kerk en dient ingeleverd te worden als de kerkdiensten weer bijgewoond kunnen worden.

_MG_3789