Zangvereniging Jubilate Deo

Ons gemengde koor, met een ruim 50-jarige geschiedenis, is een enthousiaste groep mannen en vrouwen in leeftijd variërend vanaf 18 jaar. Elke maandagavond, van kwart voor acht tot kwart voor tien, wordt er gerepeteerd in één van de zalen van ons kerkgebouw.
We zingen diverse psalmen en gezangen die we op onze uitvoeringen mogen uitdragen.Veel van onze uitvoeringen worden ondersteund door  muziekinstrumenten. Hierbij kunt u denken aan piano, panfluit, harp, dwarsfluit, hoorn, etc. Het streven is dat we elk seizoen zes uitvoeringen geven, al dan niet op uitnodiging, of door onszelf georganiseerd.


Ons koor bestaat uit ruim 60 leden. Sinds 1 september 2015 staat ons koor onder leiding van de  jonge en gedreven dirigent Niels Adema uit Kampen. Met deze enthousiaste dirigent mogen we op een muzikale manier uitdrukking geven aan onze naam: Jubilate Deo - Looft de Heere! Een naam met een rijke betekenis. 

Ook zin gekregen om met ons mee te zingen? Dan bent u van harte uitgenodigd om eens een maandagavond mee te repeteren, en op die manier ook de goede onderlinge sfeer te proeven! 
Wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar jubilatedeo@gergemnunspeet.nl.