Wie zijn wij?

Filmpje over de betekenis van Hemelvaart en Pinksteren: KLIK         

Wie zijn wij?

Een club voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Woont u nog niet zo lang in Nederland? Dan mag uw kind tot en met het einde van de basisschool naar de club komen.      

 

Hoe ziet een clubmiddag eruit?

We vertellen een verhaal uit de Bijbel. We zingen, knutselen, of doen een spel met elkaar. Ook doen we soms iets leuks voor de andere mensen die in het Wijkontmoetingscentrum komen óf voor de buurt.

 

Wat kost het?

Onze clubmiddagen zijn gratis. De kinderen krijgen er ook drinken met iets lekkers. Daarbij houden we rekening met voedselvoorschriften van bijvoorbeeld de islam.

 

Mogen er ook kinderen komen die de Bijbel niet kennen?

Ja, alle kinderen zijn welkom, ongeacht godsdienst, huidskleur en IQ. Ook als uw kind niet zo goed kan leren, is het welkom op onze club. Natuurlijk vinden we het fijn als u belangrijke dingen die wij over uw kind moeten weten met ons deelt.

 

Kunnen kinderen ook iets verdienen?

Elk kind krijgt punten. Die houden we bij. Bij een bepaalde hoeveelheid punten krijgt het kind een cadeautje. Dat kan een gewoon cadeautje zijn, maar ook een kinderbijbel of een dvd over de Bijbel. Wilt u liever niet dat uw kind een kinderbijbel krijgt? Dan mag het een ander cadeautje uitzoeken.

 

Misschien vraagt u: Mag ik als ouder ook eens een clubmiddag bijwonen?

Ja, dat is mogelijk. Vraag het gerust aan de leiding!

 

Kunt u uw kind niet naar het Wijkontmoetingscentrum brengen?

Wij willen het ook ophalen. Bel daarvoor naar 06 319 999 76 of stuur een e-mail naar deverborgenschat@gereformeerdegemeentenunspeet.nl