Verkoop tweedehands kleding

Wij organiseren twee keer per jaar een verkoping van tweedehands kinder-, tiener- en positiekleding.

Ieder voor- en najaar wordt onze verkoping gehouden op een zaterdag in één van de zalen van de kerk van 9.30 tot 11.30 uur. De exacte data worden tijdig via de kerkbode vermeld.

INFORMATIE

We bieden kinderkleding aan in de maten 74 t/m176, de tienermaten 34-36 en positiekleding.

Elk kledingstuk moet zijn voorzien van een goed plakkende sticker, waarop uw persoonlijk nummer, de maat en de verkoopprijs staan.

Uw persoonlijk nummer kunt u aanvragen via het contactformulier. Dit formulier komt dan terecht bij een van de organiserende leden.

VOORBEELD

U heeft bijv. nr. 3. Op de sticker komt dan: 3 – mt. 116 € 4,=

Door het snel losraken van de stickers adviseren wij u goed schilderstape (tesa) te gebruiken en dit zoveel mogelijk in de kraag of boord van het kledingstuk te plakken. Het inleveren van de kleding (in stevige zakken) kan op de donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in de hal van de kerk, voorafgaand aan de genoemde verkoopdatum in de kerkbode. U kunt uw mogelijke verkoopopbrengst die zaterdag tussen 14.30 tot 15.00 uur ophalen. Wij gaan ervan uit dat u dan uw niet verkochte kleding weer meeneemt. Niet opgehaalde kleding en geld schenken wij aan een goed doel, tenzij u daarover met ons een andere afspraak maakt. 

OPBRENGST

50% van de opbrengst is voor uzelf en 50%  voor de goede doelenkas van Vrouwenvereniging “Martha”. U mag de kleding ook geheel schenken, dan is 100% voor de goede doelen. U hoeft het dan niet te voorzien van een prijssticker, maar kunt het van te voren inleveren door dit via het contactformulier aan te geven.

NOG WAT RICHTLIJNEN

  1. Verwassen, vuile en kapotte kleding wordt geweigerd.
  2. Er worden geen meisjesbroeken en leggings ingenomen.
  3. Wilt u bij kledingsets duidelijk aangeven wat bij elkaar hoort. Wel graag apart prijzen als het apart verkocht mag worden.
  4. Inleveren is geheel op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gestolen spullen.

RICHTLIJNEN PRIJZEN

  • Blouses/shirts, € 2–4
  • Trui/vest, € 2-5
  • Rokken/broeken, € 3-6
  • Jurken, € 4-7
  • Jassen, € 4-10
  • Positiekleding, € 6-15

Merkkleding kunt u iets hoger prijzen.


Vragen, suggesties of opmerkingen kunnen via het onderstaande contactformulier gesteld worden.